Egykutya

Tippek, trükkök a kutyaápolással kapcsolatban A kutyatartás nehézségei és ezek frappáns megoldásai

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • tatabike: Hülye. (2013.09.30. 20:10) Kutyát ellet egy bárány!!!
  • Intizar: @lemezgyár: Nagyon egyetértek. Nem olcsó mulatság? Az kár. Akkor viszont vállaljon felelősséget a ... (2013.02.16. 15:37) Ivartalanítsuk-e kutyánkat? I.
  • Bélabáttya (törölt): Higgye el biztos úr, csak azért ittam, mert a kutyám megigérte, hogy hazavisz, azt a macskát senki... (2013.02.14. 23:49) Kutyákat tanítanak vezetni
  • lemezgyár: Valóban fiatal vagyok . Nincs annyi tapasztalatom még. :) Tényleg csak jóindulatból írtam, nem gon... (2013.02.13. 09:35) Mérgező ételek, virágok, gyümölcsök
  • Zak: @lemezgyár: "Ágnest és másfél évvel idősebb bátyját megbíztam, hogy menjenek el a folyóhoz élő ha... (2013.02.12. 09:03) Gyermekek és kutyák

Hírességek háziállat- botrányai

2013.02.06. 12:09 - lemezgyár

Címkék: celeb kutya botrány hírességek

Vanessa Williams

Kutya: egy Enzo nevű yorkie

Érdekességek: Vanessa rajongója a New Yorki Soho-beli Animal Haven Shelter-nek és segített a "Hozd haza a kedvencedet microchippel" kezdeményezésnek 2007 októberében, pár hónappal az ő kutya-botrányát követően. Négy gyermeke van, akik mind kiveszik a részüket a kisállat iránti felelősség vállalásból.

Botrány: 2007-ben az amerikai háborús hősök emléknapján ellopták Vanessa William's yorkshire terrierjét, Enzo-t, a New York elővárosi otthon bekerített udvaráról, ami újabb löketet adott a hírességek kutyáinak az elrablásáról szóló pletykák elterjedésének. Korábban a nap folyamán Vanessa látott egy gyanús furgont a háza közelében, de a rendőrség azt sugallta, hogy egy éhes préri-farkas végezhetett Enzo-val. Szerencsére Vanessa kutyájában korábban beültettek egy úgynevezett HomeAgain microchippet, ami segít visszajuttatni az elveszett háziállatokat gazdáikhoz. Vanessa annyira zaklatott lett a kutyusa eltűnésétől, hogy még egy jósnő segítségét is igénybe vette, hogy megtudja életben van-e még a kutya vagy sem. A kis Enzo-t egy Connecticut-i úton találta meg egy állatorvos, aki ellenőrizte a yorkiet és megtalálta a microchip azonosítót. A microchippel való ellátás gyorsan az elveszett kisállatok megtalálásának az egyik fontos módja lett. Egy állatorvos többféle méretű chip-et tud beültetni az állatba egy állatorvosi vizit alkalmával. Macskák ugyanígy nyilvántartásba vehetőek!

 vanessa_enzo.jpg

Paris Hilton

Kutya: Most már 17 kutyája van! (a legtöbb chihuahua).

Érdekességek: Paris Hilton leghíresebb kutyája Tinkerbell. Bár napjainkban több mint egy kutyát hurcolgat maga után, azt nyilatkozta, hogy jelenleg mintegy 17 kutya boldogítja életét! Nemrégiben kijelentette, hogy a kutyái folyamatosan kölyköket nemzenek és nehezére esik ezektől megválni. Az örökösnő azért is fizetett, hogy legyen egy, a saját Los Angeles-i lakásához hasonló kutyus-kastélya! Ez a kutyuskastély a hátsó udvarban van, és olyan csillár és bútorok díszítik, amelyek pontos másai a sztár otthonában levő bútoroknak.

Botrány: Kutyája, Tinkerbell 2004 augusztus 11-én eltűnt. A szállodalánc örökösnője jutalomként csinos kis összeget ajánlot fel, a díjat 1.000-ről 5.000 dollárra emelte, miközben egész Los Angeles-ben képeket függesztett ki önmagáról és Tinkerbell-ről a következő üzenettel: " Kérlek segíts! Ez a kutya olyan, mintha a gyermekem lenne." Szerencsére Tinkerbellt végül visszaszolgáltatták Hilton kisasszonynak és szerencsésen hazajutott (bár nem sok részlet jelent meg arról, hogy hogyan és hol találták meg).

 parishilton-tinkerbell.jpg

Courtney Love

Kutyái: Princess Pep és Ronnie nevű pomerániaiak

Botrány: Courtney korábbi pomerániaija 2002-ben meghalt miután, megette a gazdi egyik mellimplantátumát. Courtney elmondta a New York Post újságíróinak, hogy a mellimplantátumát évek óta kivetette, de megtartotta emlék gyanánt. Nem tudta pontosan, hogy mit tartalmazott. Courtney-t teljesen letörte a kis állatkája halála.

Courtney megint kereszttűzbe került, amikor elfelejtette elhozni Lloyd nevű kutyusát az állatorvostól. A források szerint Courtney a 13 éves keverék német juhászkutyáját a Beverly Hills-i kisállat kórházba szállította, miután az agyvérzést kapott, majd otthagyta. Sztár-magazinok publikáltak egy elérhetőségi telefonszámot olyan olvasók számára, akik esetleg adoptálni akarták volna Lloyd-ot. Mivel Courtney-t azóta sem látták Lloyd-al , a kutya valószínűleg szerető gazdikra talált.

courtney_dogs.jpg

Ellen DeGeneres

Kutya: Egy Iggy nevű Brussel Griffon-terrier keverék

Érdekességek: Mikor Ellen először fogadta örökbe Iggy-t, az nem jött ki jól a macskáival, ezért ivartalanította és beíratta egy kutyakiképző tanfolyamra. A kapcsolat olyan rosszra fordult a macskák és a kutya között, hogy Ellen-nek új gazdit kellett keressen a kutyusnak. 2008-ban Ellen résztulajdonosa lett egy Halo, Purely for Pets nevű természetes termékeket forgalmazó kisállat-gondozási vállalatnak.

Botrány: Ellen DeGeneres és barátnője, Portia de Rossi a helyi "Mutts and Moms" nevű menhelyről fogadtak örökbe egy Brussel Griffont. 2007 októberében a pár úgy döntött, hogy a kölyökkutya túlságosan nagy  felelősség lenne, és Ellen fodrászának adták át. A menhelynek van egy "nincs jogod átadni" kikötése a szerződésben, amit természetesen a pár is aláírt. Sok menhelynek van ez a kikötése és még azt is kérhetik, ha a család nem képes továbbra is eltartani a kivett kutyát, hogy visszatérítsék a menhelyre. Vita kerekedett, a menhely visszaszerezte a kutyust DeGeneres-ék barátjától és Iggy-t egy másik családnak adták örökbe. Miután Ellen a tévéműsorában beszélt az incidensről, a "Mutts and Moms"  halálos fenyegetéseket kezdett el kapni Ellen fanatikus rajongóitól.

 ellen_degeneres.jpg

Gisele Bundchen

Kutya: egy Vida nevű yorkie

Érdekességek: A "vida" portugálul életet jelent. Gisele egyik kedvenc időtöltése a kutyusa sétáltatása és  állatszeretetével kapcsolatban a következőket nyilatkozta: " Imádom a lovakat. Ha csak tehetném, egész álló nap lovagolnék. Ha férjhez megyek, vidéken fogok élni,  tehenekkel, csirkékkel és kutyákkal leszek majd egész nap körbevéve."

Botrány: 2004-ben Gisele 5.000 dollár jutalmat ígért az eltűnt yorkie kedvence megtalálójának. Névtelen jutalomról szóló plakátokat tett ki egész Hollywoodban az eltűnt kutyakölyökről, állítólag a Paris Hilton tanácsára. Egy pár találta meg Vida-t Los Angeles mellet és biztonságban visszatérítették. Még aznap este  három detektív tartóztatta le a párt, és bevitték őket a helyi rendőrségre. Szabadon bocsátásuk után a rendőrség elmondta, hogy Bundchen kisasszony jelentette fel őket "kisállat rablásért". A pár sosem kapta meg a jutalmat Giselle-től.

gisele-bundchen-yorkie.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egykutya.blog.hu/api/trackback/id/tr35065546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EsoxLucius 2013.02.06. 22:03:29

Vanessa Williams eseténél miféle kuvaszról van szó a végén?
Megette a yorkit? ????

lemezgyár 2013.02.07. 10:39:25

Köszi, hogy szóltál :) Kijavítom a hibát.


süti beállítások módosítása